La Cursa de la Mercè més sostenible!

dj., 19/09/2019 - 13:59

Mercè19. L’edició d’aquest any de la Cursa de la Mercè comptarà amb la col·laboració d’aigües de Barcelona per als avituallaments de la prova, eliminant així els gots de plàstic i substituint-los per gots compostables.

Un any més l’impacte sobre el medi segueix sent un dels punts més importants i, sempre pensant en la vessant més ecològica, s’han dut a terme diferents mesures per tal de preservar el medi ambient i busca la màxima sostenibilitat.

Les mesures que s’han pres són les següents:

AMBIENTAL

  • En la cursa: Tots els avituallaments de la cursa es faran amb gots compostables, la qual cosa suposa un estalvi de 39.000 envasos PET (ampolles d’aigua). Tanmateix, tots els suports d’imatge utilitzats per a la cursa han estat reutilitzats. La hidratació dels recursos humans implicats en els diferents serveis als esportistes tindran un únic got compostable personalitzat per tal de reduir el dispendi d’ampolles.
  • En la fira del corredor: Les samarretes de la cursa es transportaran, a la fira del corredor, amb un camió amb emissions de baix impacte. Les samarretes arribaran, per talles i només plegades, en un palets reutilitzables. Aquest fet suposa estalviar 13.000 bosses de plàstic (embolcall) i 425kg de cartró (embalatge habitual en capses de 50 unitats de la talla corresponent)

SOCIAL

  • Pallapupes recollirà els xips blancs. A més, tota la recaptació destinada als premis córrer per compromís.

No deixis passar l’oportunitat i, més que mai, el proper 29 de setembre fes esport i preserva el medi ambient.

Share this content