dt., 07/16/2019 - 08:50

La Festa del Fitnes torna a Montjuïc

Festa Fitness. El proper 22 de setembre arriba la Festa del Fitnes amb la proposta d’oferir als veïns i veïnes de la ciutat una classe de condicionament físic al carrer, oberta a persones de qualsevol edat.

Una de les novetats de la Festa del Fitnes 2019 és que canvia d’ubicació respecte a l’any passat. Enguany, la festa es trasllada del Moll de la Fusta i torna a la seva localització anterior, a l’avinguda de la Reina Maria Cristina, a Montjuïc.

Així doncs, la Festa del Fitnes se celebrarà a partir de les 10:00 hores, hora en què milers d’assistents podran gaudir un any més de la classe de fitnes més multitudinària del món. I és que la festa és una oportunitat única de rebre una classe dirigida de fitnes a l’aire lliure i participar en un esdeveniment festiu en el marc de les celebracions de la Mercè. Inscriu-t’hi!

Com en l’anterior edició, cal destacar la participació de tot un seguit de centres esportius, gimnasos i clubs de Barcelona adherits que un any més animaran als seus usuaris i usuàries a apuntar-s’hi. Descobreix quins són!

Una festa accessible a tothom

La Festa del Fitnes és un esdeveniment obert també a la participació de ciutadans i ciutadanes amb mobilitat reduïda i per aquest motiu vetllarà per donar una resposta organitzativa adient a les necessitats i a les demandes del col·lectiu de persones usuàries de cadira de rodes per tal de facilitar-los l’accés a l’esdeveniment.

Alhora, fer la classe magistral accessible és també una bona manera d’animar el col·lectiu de persones amb mobilitat reduïda a participar en igualtat de condicions, ja sigui en el si de la Festa o en l’oferta d’activitats físiques ordinària que promouen els equipaments esportius de la ciutat.

Així mateix, fer la festa accessible es converteix en una acció de sensibilització. D’aquesta manera, la resta de la ciutadania veu visibilitzada les capacitats de les persones amb mobilitat reduïda (en aquest cas, aquelles que són usuàries de cadira de rodes). Alhora, es fa palès que, només amb un seguit de mesures organitzatives, la seva participació no només és possible sinó també enriquidora.

Enllaços recomanats

Share this content