dl., 05/27/2019 - 09:51

La gran Festa Convivim s'anula per la pluja

Esport escolar. Les males condicions climatològiques obliguen a traslladar la Festa Convivim a una nova data.

Aquest dissabte era la data escollida per una nova edició d’aquesta festa, que torna a posar punt final a un nou curs d’aquest programa que fomenta la integració a través de l’esport. No obstant, a causa de la pluja, s’ha hagut de suspendre.

La Festa Convivim és una jornada per a milers de nens, nenes i joves vinculats al programa Convivim Esportivament que es desenvolupa durant l’any. La Festa, és la cirereta final per tancar el curs.

Una edició més, la jornada comptava amb activitats de totes les modalitats esportives que es practiquen durant tot l’any: futbol, futbol platja, volei platja, tamborí platja, dansa urbana, hoquei, bàsquet, iniciació esportiva, condicionament físic, criquet, zona lúdica, etc.

Tanmateix, era oberta a totes les famílies dels infants, i els monitors i monitores seran els encarregats de dinamitzar-la. Un any més, volem viure una gran jornada lúdica i esportiva per seguir fomentant la pràctica esportiva amb els seus valors i les dinàmiques socials com a elements transformadors dels barris per afavorir la integració i la cohesió social.

Share this content