La inclusió d'infants i joves amb discapacitat intel·lectual i/o física a través del joc i l'esport, a la següent sessió formativa de l'Esport Inclou

dt., 09/06/2020 - 14:06

Esport Inclou. L'Esport Inclou segueix molt present a la ciutat i la propera sessió formativa s'adapta al moment i serà també online, el proper 16 de juny

“Aprofundiment en les estratègies per a la inclusió d’infants i joves amb discapacitat intel·lectual i/o física a través del joc i l’esport”, és el tema de la propera sessió formativa del programa l’Esport Inclou, que se celebrarà el 16 de juny de manera online mitjançant l’aplicació Zoom. A continuació, us detallem tota la informació:

Dia de realització: dimarts 16 de juny de 2020
Horari: de 17:30 a 20 hores
Format: online
Plataforma de realització: Zoom

Descripció

Curs on la primera part de la sessió tindrà un caire teòric on es farà una aproximació a la discapacitat física i intel·lectual. La segona part estarà orientada debatrem sobre com adaptar jocs a partir d’analitzar les diferents propostes dels i les participants.

Objectius

– Conèixer què és la discapacitat física i discapacitat intel·lectual.
– Compartir recursos facilitadors per a la inclusió.

Continguts

– Aproximació a les persones amb discapacitat física i intel·lectual.
– Posada en comú de casos pràctics d’adaptacions metodològiques i orientacions metodològiques per facilitar l’adaptació de jocs i esports.

Inscripció

Caldrà formalitzar la inscripció omplint els camps requerits i afegint el codi curs 1112, a través del següent enllaç.

Programa formatiu l’Esport Inclou

La pràctica de l’activitat físicoesportiva ajuda a millorar la qualitat de vida de totes les persones, especialment d’aquelles que són més vulnerables com a conseqüència d’alguna discapacitat, incidint positivament en aspectes claus com la salut, la inclusió i la cohesió social de la ciutat.

Per aquest motiu, és necessari tenir a l’abast un programa com l’Esport Inclou, específicament adreçat a totes aquelles persones amb discapacitat física, intel·lectual, auditiva, visual i/o amb trastorn mental que viuen a la ciutat de Barcelona.

Totes les sessions es faran de manera online mitjançant l’aplicació Zoom. Són sessions gratuïtes, obertes a tothom tot i que s’orienten a perfils concret en cada activitat.

Per a més informació i inscripcions, dirigir-se al correu esportinclou@bcn.cat.

Share this content