La Magic Line 2021 ja és aquí!

dl., 07/06/2021 - 09:45

Caminades. La recaptació econòmica anirà destinada a les persones afectades per les conseqüències econòmiques i socials derivades de la pandèmia de la covid-19.

Aquest 13 de juny Barcelona celebrarà una nova edició de la Magic Line, un dels esdeveniments més solidaris que tenen lloc a la ciutat al llarg de l’any. Es tracta d’una mobilització solidària organitzada per l’Obra Social de Sant Joan de Déu en favor de les persones que es troben en situació vulnerable. Aquesta edició, i a causa de la situació sanitària derivada de la pandèmia provocada per la covid-19, s’adaptarà als protocols i les mesures establertes.

Enguany, la Magic Line celebrarà una edició molt especial que consistirà a fer arribar la prova a tots els racons del món. I és que aquest any, tu tries el recorregut que vols caminar amb el teu grup bombolla.

Una prova segura

La prova, que caminarà sota el lema “Més que mai” estarà orientada als grups de convivència. Així, a diferència d’edicions anteriors, les inscripcions estan reservades exclusivament a grups bombolla (Bubble Teams), de 2 a 6 persones.

Un recorregut sense fronteres

La principal novetat que presenta la prova d’enguany és que el recorregut serà lliure i que tothom qui hi participi podrà decidir-ne el seu. D’aquesta manera, la caminada s’adaptarà a la situació actual i permetrà fer arribar la solidaritat que la caracteritza a tots els racons del món. Tanmateix, el 30 de maig, dia de la caminada, es podrà anar descobrint diferents sorpreses que hi ha repartides per tot arreu i, per mitjà d’una aplicació, s’aniran donant pistes i informacions acabant la jornada amb una festa final online.

Un acte molt solidari

Com cada any, la prova tindrà una vessant solidària. En aquesta edició la recaptació de la Magic Line anirà destinada a millorar la vida de les persones que s’han vist afectades per les conseqüències econòmiques i socials derivades de la pandèmia, especialment per aquelles persones que, prèviament, ja vivien en una situació de vulnerabilitat

No deixis passar l’oportunitat, inscriu-te i participa en la caminada i col·labora amb una bona causa!

Enllaços recomanats

Share this content