dc., 05/22/2019 - 11:49

La millor natació artística del món es pot veure a la Piscina Sant Jordi

Natació artística. Del 31 de maig al 2 de juny, Barcelona serà l'escenari d'aquestes sèries, que també suposen el 5è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Natació Artística.

Les Sèries Mundials de Natació Artística FINA són una sèrie anual d’esdeveniments de natació artística internacionals organitzades per les federacions nacionals afiliades a la FINA a tot el món. Aquest circuit competitiu es va crear amb l’objectiu de millorar el perfil de l’esport recentment renovat de la natació artística  mentre es creava un calendari competitiu més estructurat per als equips nacionals.

Del 31 de maig al 2 de juny, Barcelona i, concretament la Piscina Sant Jordi, serà l’escenari d’aquestes sèries, que també suposen el 5è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Natació Artística. La de Barcelona serà la vuitena prova del calendari d’aquestes Sèries Mundials, és a dir, l’última abans de la super final de Budapest que se celebra el mes de juny. Amb esdeveniments com aquest, els veïns i les veïnes de la ciutat tornen a tenir l’oportunitat de gaudir, com en moltes altres ocasions, del millor esport mundial d’aquesta disciplina.

Share this content