La mitja marató va a ritme de rècord!

dv., 10/01/2020 - 13:00

Curses. El proper 16 de febrer arriba l'eDreams Mitja Marató de Barcelona amb més de 19.000 inscrits, rècord històric de la prova a falta d'un mes de l'inici.

D’aquí a uns dies se celebra una de les grans curses del calendari barceloní, l’eDreams Mitja Marató de Barcelona, que tornarà a omplir els carrers de la ciutat de corredors i corredores. La prova, que té el certificat d’or de la IAAF és una de les millors mitges del calendari i enguany, abans de celebrar-se, ja ha batut rècords.

Aquesta edició comptarà amb participants provinents de més de 100 països diferents, és a dir, més representació mundial que mai. També, es preveu que se superin les xifres històriques de presència femenina, millorant així el 33% de les dones registrades l’any passat.

La prova, com és habitual, tindrà l’inici a les 8:45 hores des del passeig de Pujades, i els participants hauran de recórrer els 21km en un recorregut molt planer. Com sempre, des de l’Ajuntament animem a tothom que no corri, a animar als participants de la prova en una nova festa de l’esport barceloní.

Share this content