La penúltima caminada de Barnatresc, a Montjuïc

dv., 25/10/2019 - 12:45

Caminades. Aquest diumenge, per Montjuïc i juntament amb el Barnatresc, caminarem per diferents llocs emblemàtics del districte com la muntanya barcelonina, el mirador Olímpic o el mirador de l’Alcalde.

Aquest diumenge 10 de novembre se celebra una nova caminada del Cicle Barnatresc, la Caminada a Montjuïc. Una edició més, el punt de sortida és als Jardins de les Tres Xemeneies, entre les 09:00 hores i les 09:30 hores, i la durada aproximada per recórrer els 10 quilòmetres de distància és de 4 hores.

En l’edició d’enguany, el control i l’avituallament es troben al Mirador de Migdia i, com sempre, l’itinerari a seguir està marcat pels habituals indicadors de les caminades Barnatresc.

Recorregut previst:
Parc de les Tres Xemeneies, c. Mata, c. Piquer, pg. de Montjuic, ptg. de les Bateries, jardins de Miramar, pl. Carlos Ibáñez, carretera antiga de Montjuic, carretera de Montjuic, jardins de Joan Brossa, c. dels Tarongers, pg. del Migdia, carretera del Castell, Camí del Mar, mirador del Migdia (control de pas i avituallament), c. del Molí, pg. del Migdia, c. Can Valero, c. Doctor Font i Quer, pg. Olímpic, c. Foc, c. Pierre de Coubertin, c. Jocs del 92, av. de l’Estadi, pl. Sant Jordi, av. Muntanyans, pg. Jean Forestier, pg. Santa Madrona, pg. de l’Exposició, jardins de la Primavera, pg. de Montjuic, c. Mata i parc de les Tres Xemeneies.

Share this content