dt., 07/16/2019 - 16:04

La XII Tirada de la Por aterra al Castell de Montjuïc

Tir amb arc. El Club Arc Montjuïc organitza, un any més, la Tirada de la Por, un esdeveniment lúdic i festiu als Fossars Municipals de Tir amb Arc de Barcelona.

El proper dissabte 20 de juliol torna, un any més, la Tirada de la Por, una jornada esportiva organitzada pel Club d’Arc Montjuïc. L’esdeveniment, adreçat a arquers i arqueres amb llicència en vigor, tindrà lloc als Camp Municipal de Tir amb Arc del Fossat del Castell de Montjuïc.

L’esdeveniment es tracta d’una de les tirades amb arc que el Club d’Arc de Montjuïc organitza anualment amb caràcter lúdic i festiu amb l’objectiu de divulgar la pràctica d’aquest esport entre la ciutadania. Enguany, la 12a edició de la tirada, s’iniciarà al vespre – entre les 20:00 i les 00:00 hores i tots els interessats i interessades en participar-hi, poden fer la seva inscripció aquí.

Descobreix el lloc

El Castell de Montjuïc fou una fortalesa militar i, després de la guerra civil, va ser un museu militar. Actualment és un equipament municipal depenent de l’Ajuntament de Barcelona. Està ubicat al cim de la muntanya de Montjuïc de Barcelona, situat a més de 170 m d’altura sobre una terrassa rocosa.

Share this content