La Zurich Marató de Barcelona, t'espera!

dv., 10/01/2020 - 13:26

Curses. D'aquí a poques setmanes se celebra la Zurich Marató de Barcelona, una de les curses més esperades del calendari barceloní que et permetrà conèixer tots els racons de la ciutat fent esport.

Un any més torna la Zurich Marató de Barcelona a la ciutat. Enguany la data del gran esdeveniment esportiu serà el 15 de març de 2020 i des de fa unes setmanes tots i totes els qui vulguin participar-hi poden fer la seva inscripció.

En aquesta 42a edició, la cursa mantindrà el circuit que es va estrenar el 2019, en què es va disminuir més d’un 10% el desnivell i va acabar resultant rècord de la prova en categoria masculina i femenina.  Tanmateix, al 2019 hi van participar uns 18.000 corredors i corredores vinguts de 107 països diferents, que a banda de representar un increment del 2% de participació, va significar també un rècord d’una prova que va comptar amb molta presència femenina.

No obstant, per aquest 2020, s’espera que la cursa segueixi creixent en tots els aspectes, ja sigui amb els rècords en les marques o bé amb l’increment d’inscripcions respecte l’edició anterior. A més, igual que cada any, volem que l’animació del públic als carrers animant als corredors i corredores creixi i ajudi a tothom a aconseguir els seu objectiu.

Share this content