Laia Bonet i David Escudé presenten el llibre “Centenario Real Federación Española de Natación 1920-2020”

dv., 09/10/2020 - 10:54

Ciutat. El regidor d’Esports, David Escudé, ha obert l'acte afirmant que "Barcelona i el món de la natació han establert una magnífica relació des de fa 100 anys".

La tercera tinenta d’alcaldia d’Agenda 2030, Transició Digital, Esports i Coordinació Territorial i Metropolitana de l’Ajuntament de Barcelona, Laia Bonet, i el regidor d’Esports, David Escudé, han participat aquest 9 d’octubre en l’acte de presentació del llibre “Centenario RFEN 1920-2020”, que ha tingut lloc al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona. Allí, han estat acompanyats del president de la Real Federación Española de Natación, Fernando Carpena, i de diverses personalitats institucionals i esportives.

El llibre “Centenario RFEN 1920-2020” és un llibre homenatge que, al llarg de 512 pàgines, repassa la història de la Real Federación Española de Natación, i recull el recorregut d’un centenar de personatges del món de l’esport aquàtic.

En aquests cent anys, l’esport barceloní ha tingut una relació més que estreta amb aquest tipus d’esports, sobretot la natació i el waterpolo, i Barcelona ha estat seu de grans esdeveniments com els Jocs Olímpics del ’92, els Campionats del món de natació del 2013 o els Campionats Europeus de Waterpolo del 2018. A més, Barcelona compta amb 21 clubs de natació a la ciutat, dos d’ells centenaris, i més de 3.000 llicències federatives.

La presentació s’ha desenvolupat seguint les mesures higièniques i els protocols de seguretat establerts, amb aforament limitat, i s’ha pogut seguir a través de les xarxes socials de BCN Esports: al perfil de Twitter (@bcn_esports), amb un relat immediat dels aspectes més rellevants de l’acte i, en rigorós directe, a través de l’Instagram (@bcnesports).

 

Share this content