L'Ajuntament de Barcelona cancel·la el Barcelona Triathlon by Santander

dl., 14/09/2020 - 13:39

Triatló. L'evolució de la crisi sanitària ocasionada per la Covid-19 ha obligat a cancel•lar la prova popular prevista per al 4 d'octubre

Barcelona Triathlon by Santander no es disputarà aquest any 2020. L’Ajuntament de Barcelona, organitzador de la prova esportiva, s’ha vist obligat a cancel·lar l’esdeveniment previst per al 4 d’octubre davant l’evolució de la crisi sanitària i el repunt dels rebrots en tot l’estat espanyol.

Les circumstàncies impossibiliten a l’organització garantir els estàndards de qualitat que defineixen al que és el triatló més multitudinari d’Espanya i que es distingeix per reunir, any rere any, a esportistes procedents de tot el món. Aquest caràcter internacional de la prova ha sigut decisiu a l’hora de prendre una decisió en la qual s’ha prioritzat la seguretat i la salut de tots els i les participants.

L’organització lamenta les molèsties que aquesta decisió ocasiona als i les esportistes i a totes les persones que formen part d’aquesta prova esportiva. Les persones que ja estaven inscrites a Barcelona Triathlon by Santander seran informats/des, via e-mail, de totes les opcions per a gestionar la seva inscripció.

Share this content