L’Arc de Triomf ha acollit una nova Jornada Inclusiva

dt., 01/10/2019 - 16:13

Esport Inclou. Aquest dissabte s'ha celebrat la VII Jornada Inclusiva a l’Arc de Triomf, un esdeveniment que té l’objectiu de divulgar entre la ciutadania l’esport adaptat i els materials específics que s’utilitzen, així com normalitzar la discapacitat.

L’esdeveniment promou la pràctica de l’esport entre el col·lectiu de ciutadans i ciutadanes amb discapacitat generant una situació d’igualtat de condicions amb la resta de població. També pretén aportar informació al públic assistent sobre les diferents modalitats esportives que poden practicar les persones amb discapacitat per promoure la pràctica de l’esport adaptat.

La jornada, que està inclosa dins del projecte L’Esport Inclou de l’Ajuntament de Barcelona, està organitzada per la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física amb la col·laboració de l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona i la resta de federacions que aglutinen l’esport adaptat: la Federació Catalana d’Esports per a Cecs, la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals i la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual-Acell.

Aquesta setena edició ha estat oberta a la participació de persones amb i sense discapacitat en tretze modalitats esportives diferents: bàsquet CR, hoquei CRE, tennis, petanca, boccia, esgrima, eslàlom, ciclisme, atletisme, voleibol, rugbi adaptat, futbol i amb la novetat del pàdel. Un any més, cadascuna d’aquestes estacions formarà una àrea independent i estarà coordinada per tècnics especialistes i personal voluntari que les dinamitzaran i ajudaran als participants a gaudir d’una nova festa de l’esport a la ciutat.

Share this content