dg., 09/30/2018 - 18:35

L’esport +40, un estil de vida saludable

Salut. La Neddy Master Fit té 50 anys i, entre d’altres coses, disposa d’un canal de YouTube destinat a l’esport i promou la campanya “Mujeres Activas +40”.

Aquesta setmana, en motiu d’una nova edició del Barcelona Triathlon, us presentem la Neddy Master Fit, una dona valenta i lluitadora que, per mitjà de l’esport, ha superat un seguit d’obstacles personals i manté una vida saludable.

Un dels objectius principals del seu canal audiovisual és difondre el missatge que és possible sentir-se bé amb un mateix i tenir uns hàbits de vida saludables independentment de l’edat.

Entre d’altres proves esportives, l’entrenadora ens explica que és un orgull poder participar al triatló rodejada dels seus fills. A més, comenta que “és un repte” i que “mai havia imaginat que als 50 anys seria triatleta”. Tanmateix, un dels seus fills adolescents, comenta que la seva mare va poder superar un problema de salut greu per mitjà de l’esport i que això és un bon referent en el qual poder-se inspirar.

A més, la Neddy Master Fit comenta que aquest projecte personal, a més d’ajudar a diverses dones de diferents edats, li serveix per “compartir temps amb els seus fills i que això és un repte i un regal com a mare”. Per últim, els seus progenitors afirmen que tot i que el resultat i el temps no és l’objectiu principal, es preparen fort i entrenen sovint per poder ajudar a la seva mare i marcar un bon temps en la prova per relleus d’aquest proper triatló, el més femení de la història.

Share this content