“L’esport com a eina de salut”, nova conferència del cicle “El valor de l’Esport en el segle XXI”

dc., 05/05/2021 - 19:30

Conferències. Aquest 5 de maig, en directe des del web de BCN Esports, s'ha celebrat la primera conferència de l'any del cicle "El valor de l'Esport en el segle XXI".

Aquest dimecres, a les 17.00 hores, ha tingut lloc la primera conferència de l’any del cicle “El valor de l’Esport en el segle XXI”, que ha versat sobre “L’esport com a eina de salut”. La jornada, amb seu al Museu Olímpic i de l’Esport, ha permès compartir i divulgar sobre les diverses mesures preventives que s’han dut a terme des de l’inici de la pandèmia i com afrontar el retorn a les instal·lacions esportives amb confiança

Qui hi participa?

La conferència ha comptat amb la presència de diferents persones expertes en l’àmbit esportiu. En destaquen com a ponents principals el president d’ADECAF, August Tarragó, la metge especialista en medicina de l’esport, Mariona Violan, i el dirigent de l’esport, Gerard Esteva. Els acompanyaran, com a fila 0, la presidenta de la secció de psicologia de l’esport del col·legi de psicòlegs, Sandra Nogués, i la psicòloga i investigadora de l’Institut de Recerca de l’Esport de la UAB, Anna Jordana. Una vegada més, el moderador ha estat el periodista Jordi Fandiño. La xerrada es realitzarà de manera virtual i s’ha retransmès en directe des del web de BCN Esports.

El cicle de conferències

El cicle de conferències “El valor de l’Esport en el segle XXI” és una iniciativa de de l’Institut Barcelona Esports, organitzada per la Fundació Barcelona Olímpica, que pretén establir una línia divulgativa i participativa per compartir el coneixement relacionat amb el món de l’activitat física i  l’esport.

Les conferències s’emmarquen en diferents àmbits temàtics d’interès per als diferents actors relacionats amb el sistema esportiu de la ciutat, les persones interessades en l’activitat física i l’esport, i els i les esportistes.

 

 

 

Share this content