dl., 05/13/2019 - 15:54

L'esport és present a la Nit dels Museus!

Esport i cultura. El Museu Olímpic i de l'Esport Joan Antoni Samaranch ha organitzat diverses activitats el proper 18 de maig amb motiu de l'esdeveniment.

Aquest dissabte se celebra la Nit dels Museus entre les 19:00 i la 1:00 hores amb motiu del Dia Internacional dels Museus, on més de vuitanta espais de Barcelona, Badalona, Cornellà, Esplugues, l’Hospitalet, Sant Adrià, Santa Coloma i Sant Joan Despí exposaran de forma gratuïta els seus tresors envoltats de llum i de festa fins a la matinada. Es tracta d’una iniciativa impulsada per l’Institut de Cultura de Barcelona, (ICUB).

Entre tots els punts participants, el Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch, obrirà les seves portes per sumar-se a la iniciativa i en aquest sentit, organitzarà diverses activitats i exposicions durant la jornada:

Exposicions

Exposició permanent del museu: S’hi descobrirà la història i l’evolució de l’olimpisme i el moviment olímpic i especialment dels Jocs Olímpics de Barcelona l’any 1992.

“Clubs centenaris: FC Martinenc: Fundat l’any 1909, la seva denominació provenia de la fusió de dues entitats de l’exvila de Sant Martí de Provençals, lloc on va tenir la seu fundacional, el Futbol Club Martinense i el Centre d’Esports Martinenc.

Activitats

Taller esportiu El FC Martinenc et porta l’esport al museu: Vine a practicar basquet, hoquei i futbol amb els membres del Martinenc. L’horari de l’activitat serà de 20 a 24h.

Taller de “zumba” El FC Martinenc et marca el ritme: Vine a ballar zumba amb el personal del club de 20 a 22h.

Share this content