L’hoquei gel torna a Barcelona!

dj., 02/01/2020 - 12:48

Hoquei Gel. El proper 8 de gener, a partir de les 12 hores a la pista del Futbol Club Barcelona, sabrem el nom de la selecció que passa a la següent ronda del Preolímpic d'hoquei gel.

Fa uns dies va tenir lloc el partit del Preolímpic d’hoquei gel entre el combinat espanyol i Holanda. No obstant, el partit es va haver d’ajornar per una incidència en el gel.

El passat 15 de desembre va tenir lloc la disputa entre les seleccions d’Holanda i Espanya, un partit que havia de decidir qui era l’equip classificat per disputar la següent ronda del Preolímpic. No obstant, i degut a una incidència en el gel de la Pista de Gel del FCBarcelona, el partit es va ajornar i tornara a reanudar-se aquest proper dimecres 8 de gener, a les 12 hores, a la mateixa pista de gel. Així ho ha anunciat l’IIHF juntament amb la Federació Internacional d’Hoquei Gel.

Tot i que el partit va haver-se de cancel·lar quan ja s’havia disputat el primer període, i com que el marcador estava 0-0, es jugarà de nou el partit sencer i en aquesta ocasió l’entrada serà lliure fins a completar aforament. Tanmateix, tal i com estava previst, el guanyador del partit passarà a la següent ronda de classificació, que es jugarà del 6 a el 9 de febrer.

Share this content