×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: imgsbodypost a bcn_news_page() (línia 690 de /var/www/apps/app0186/www/esports/sites/all/modules/bcn_news/bcn_news.module).

dl., 09/09/2019 - 09:34

Macrontrenament a l'Estadi Olímpic per preparar la Cursa de la Mercè

Mercè19. El passat 7 de setembre s'ha celebrat, a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, un macroentrenament amb atletes de tots els nivells que ha servit com a avantsala per preparar la Cursa de la Mercè.

De cara a la preparació per la que serà la 41a Cursa de la Mercè, que se celebra el proper diumenge 29 de setembre, s’ha dut a terme un entrenament conjuntament amb el club La Sansi, organitzador tècnic de la cursa, amb l’objectiu de preparar la cursa de forma gratuïta en un espai tan emblemàtic com és l’Estadi Olímpic Lluís Companys.

Aquest entrenament, celebrat el 7 de setembre a partir de les 9:30 hores, ha permès gaudir  a gairebé un miler d’esportistes d’un entrenament dirigit. L’èxit de participació d’aquesta edició ha estat un éxit total i ha augmentat en més de 200 persones els corredors i corredores registrats en l’edició de l’any anterior, superant així totes les expectatives inicials. Tant és així que hi van participar al voltant de 1.000 atletes.

 

Share this content