ds., 07/27/2019 - 17:34

Macrontrenament a l'Estadi Olímpic per preparar la Cursa de la Mercè

Mercè19. El 7 de setembre, a les 9:30 hores, se celebra a l'Estadi Olímpic Lluís Companys un macroentrenament amb atletes de tots els nivells que serà l'avantsala per preparar la cursa.

De cara a la preparació per la que serà la 41a Cursa de la Mercè, que se celebra el diumenge 16 de setembre, es durà a terme un entrenament conjuntament amb el club La Sansi, organitzador tècnic de la cursa, perquè tots els ciutadans i ciutadanes que ho vulguin puguin entrenar per la cursa de forma gratuïta en un espai tan emblemàtic com és l’Estadi Olímpic Lluís Companys.

Aquest entrenament tindrà lloc el 7 de setembre, a partir de les 9:30 hores. Aquell dia, l’estadi estarà obert a corredors i corredores de tots els nivells que ja s’hagin inscrit a la cursa Mercè19. L’èxit de participació de l’edició del 2018 d’aquest macroentrenament va ser total, de tal manera que va superar totes les expectatives inicials. Tant és així que hi van participar al voltant de 500 atletes.

Consulteu la programació prevista de la sessió, que estarà dirigida per entrenadors nacionals i atletes olímpics. Els participants, disposaran de dutxes, assegurança d’accidents personal, pàrquing gratuït, guarda-roba, avituallament, i un pica-pica final.

Share this content