dg., 11/17/2019 - 11:38

Milers de dones tornen a omplir Barcelona de color rosa

Aquest diumenge, la Cursa de les Dones de Barcelona arriba a la XV edició, en la que 36.000 dones ompliran els carrers de la ciutat en un dia festiu i reivindicatiu.

Ja hem gaudit d’una de les cites esportives més multitudinàries del calendari barceloní: la Cursa de les Dones Barcelona 2019. Els carrers de la ciutat s’han omplert una vegada més d’esport femení i ens deixen una imatge ben destacable: la de milers de dones corrent per Barcelona. La d’enguany és ja la XV edició d’aquesta prova, que s’ha consolidat com una de les curses clàssiques de la ciutat. A més, la Cursa de la Dona de Barcelona és la vuitena i última del Circuit de la ‘Carrera de la Mujer’ 2019, que es disputa en diferents ciutats al llarg del territori de l’Estat espanyol.

La Cursa de les Dones Barcelona 2019, organitzada per la revista SPORT LIFE del grup Motorpress Ibérica S.A i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, començarà el dia 17 de novembre a partir de les 9h del matí. Les participants, que seran unes 36.000 en total, han de completar un recorregut de 7,8km aproximadament. La sortida de la cursa és a l’Avinguda Maria Cristina i l’arribada a l’Avinguda Rius i Taulet. El temps màxim per realitzar la prova és d’1 hora i 30 minuts.

Abans de la cursa, també es realitzaran diferents activitats durant el mateix cap de setmana de la prova. El divendres 15 de novembre Oysho Sport organitza una sessió especial amb l’entrenadora Jessica Bonet per preparar totes les runners que s’hagin apuntat a la Cursa de les Dones de Barcelona. La sessió tindrà com a punt de sortida la botiga Oysho de Portal de l’Àngel, a les 18:45h. Us podeu inscriure en aquest enllaç.

 

Share this content