dv., 11/15/2019 - 14:47

Més de 10.000 persones han corregut la Jean Bouin!

El proper cap de setmana se celebra una nova edició de la Jean Bouin, una de les curses més antigues de la ciutat.

Aquest diumenge, 10.000 persones han corregut en una nova edició de la Jean Bouin, una de les curses més antigues de la ciutat i una de les curses puntuables de la Challenge 10K. Els guanyadors de la 10K han estat el medallista Reyes Estévez i Dolores Chiclana, qui ha establert un nou rècord en categoria femenina fent un temps de 34’01”. Podeu consultar la resta de resultats en aquest enllaç.

Enguany, el corredor d’aquesta mítica prova internacional d’atletisme ha pogut triar entre els dos circuits que habilita l’organització: d’una banda, una prova de 10 quilòmetres oberta a tots els participants majors d’edat que s’emmarca en el rànquing de la Challenge 10K; de l’altra, una cursa de 5 quilòmetres per l’asfalt de la cuitat i amb un punt d’arribada molt especial ubicat a l’Arc de Triomf, l’emblemàtic lloc de meta de la Jean Bouin. Totes dues proves han començat a les 9:00 hores i des del mateix punt: l’encreuament entre l’avinguda de Rius i Taulet i l’avinguda de la Reina Maria Cristina.

Des del 1920, any en què es va celebrar la primera edició de la cursa, més de mig milió d’atletes hi han pres part al llarg de 96 edicions. Es tracta d’una de les primeres proves d’asfalt o ciutat del continent europeu i ha esdevingut, per mèrit propi, un clàssic de l’atletisme amateur i professional.

Torna gratis amb metro 

Mundo Deportivo i Transport Metropolitans de Barcelona han ofert un bitllet de metro gratuït a tots els participants de la cursa curta, per tal que puguin tornar a la sortida de Montjuïc. El bitllet ha estat lliurat en l’arribada en els mateixos camions guarda-roba instal·lats al costat de la meta, prèvia presentació del dorsal per part de cada corredor.

Share this content