dl., 05/06/2019 - 16:34

Més de mig segle de polo a Barcelona

Polo. Els caps de setmana del 10 al 12 i del 17 al 19 de maig se celebra el el 51è Barcelona Polo Challenge Negrita Cup a les instal·lacions del Real Club Polo de Barcelona.

Amb la presència de vuit equips, el 51è Barcelona Polo Challenge Negrita Cup tornarà a ser una de les cites més importants d’aquest esport mil·lenari a Espanya. El torneig ofereix una ocasió immillorable per gaudir d’un espectacle que enguany celebra l’edició número 51.

Alguns dels millors polistes del món competiran a les instal·lacions del Real Club Polo de Barcelona durant dos caps de setmana, del 10 al 12 i del 17 al 19 de maig.

Enguany hi participen 8 equips: Negrita, Barralina, Engel & Völkers, i’M Irenita, Almasanta, Deutsche Bank, Cibao La Pampa i Bien Mirada. Consulta el calendari i els horaris.

Un torneig amb història

El torneig, que es disputa des de 1968, va començar sent un torneig d’hivern, però durant els anys 80 es va traslladar a la primavera. En els seus 51 anys de vida, el torneig ha comptat amb la participació de polistes molt rellevants i de molt variada procedència com els germans Domecq, els germans Trujillo, l’indi Jabar Singh, el Major R. Ferguson, i els argentins Hèctor Cacho Merlos, que va estar entre els cinc millors jugadors del món, Milo Fernandez Araujo, Héctor “la grossa” Barrantes, Pablo Jaureche, Ezequiel Kraft, Mathias Magrini, Martin Aguerre, Juan Ruiz Guiñazú i Pelayo Berazadi, entre d’altres. I al costat d’ells, destacats polistes del Reial Club de Polo de Barcelona que han competit en totes les edicions enduent-se la victòria en nombroses ocasions.

El polo, amb la Barcelona Equestrian Challenge

Per setè any consecutiu el BPC Negreta Cup forma part de la Barcelona Equestrian Challenge (BECH), Esdeveniment d’Excepcional Interès Públic, donada la seva vocació per ser un instrument social del món del cavall, l’hípica i els valors esportius.

Share this content