dj., 10/31/2019 - 13:43

Novembre ens porta fins a sis nous TICB

Al novembre, Barcelona rebrà una gran varietat de Trofeus Internacionals Ciutat de Barcelona, que van des del rem al tennis taula.

Durant l’any, Barcelona és l’escenari de molts Trofeus Internacionals Ciutat de Barcelona (TICB), i la ciutat rep els millors esportistes de cada modalitat. Durant el mes de novembre, se celebren TICB de sis esports diferents. Consulta’ls:

24è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Rem

El 9 de novembre, el Port Vell de Barcelona tornarà a ser escenari d’una competició de rem internacional amb la celebració de la 24a edició del TICB de Rem.

13è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Curses d’Orientació

El cap de setmana del 9 al 10 de novembre tindrà lloc el TICB de Curses d’Orientació. Enguany, en aquesta 13a edició, s’han preparat dues curses diferents que permeten obrir el trofeu a tots els públics.

2n Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona Goalball

Al complex esportiu ONCE Catalunya, s’hi celebrarà, del 15 al 17 de novembre, la segona edició del TICB de Goalball, organitzat per la Federació Catalana d’Esports per a Cecs.

33è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Tennis Taula

El pavelló de La Salle Bonanova serà la seu de la 33a edició del TICB de Tennis Taula el proper dissabte 23 de novembre, a les 17.00 hores.

5è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Gimnàstica Rítmica

El dissabte 23 de novembre, es disputa una altra competició internacional, en aquest cas al CEM Olímpics Vall d’Hebron. Es tracta del 5è TICB de Gimnàstica Rítmica, que té lloc conjuntament amb la VI Copa Internacional de Catalunya.

70è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Cursa Atlètica – 96è Jean Bouin

El 24 de novembre, torna una de les curses d’asfalt amb més història d’Europa, amb quinze modalitats de cursa per a tots els nivells. La Cursa Open de 10 quilòmetres forma part de la Challenge BCN10K.

Share this content