Per Reis, hoquei al Reial Club Polo de Barcelona

dv., 03/01/2020 - 09:33

Hoquei. Del 3 al 6 de gener se celebra el clàssic Torneig Internacional Hoquei Reis - Copa Ajuntament de Barcelona a les instal·lacions del Reial Club Polo de Barcelona.

Com ja és tradició, i coincidint amb l’arribada dels Reis Mags, el Real Club Polo de Barcelona organitza un dels campionats d’hoquei més prestigiosos a nivell internacional. És el Torneig Internacional d’Hoquei Reis que enguany celebra la 72a edició del 3 al 6 de gener a les instal·lacions del club barceloní.

El club barceloní torna a acollir esportistes i aficionats de diferents països que visiten la ciutat per oferir partits d’altíssim nivell en aquest ja tradicional torneig de Reis. L’entrada és gratuïta, així doncs, us animem a no perdre detall del millor hoquei herba!

Un club amb historia

El Real Club de Polo de Barcelona és bressol de jugadors olímpics d’hoquei. Molts dels nostres esportistes han lluït la samarreta espanyola en uns JJ.OO. D’altra banda els primers equips femení i masculí es troben anualment disputant la Lliga de Divisió d’Honor i el club disposa de tres camps d’herba artificial que cullen partits de totes les categories i als nombrosos nois i noies que componen l’escola d’hoquei.

Com a esdeveniments destacats cal esmentar el Torneig Internacional de Reis juntament amb un torneig de quatre nacions, així com el Torneig de la Immaculada que es juga al desembre.

Share this content