dt., 09/04/2018 - 17:26

Quant saps de la història de la Cursa de la Mercè?

Cursa Mercè. Contesteu correctament preguntes de la història de la Mercè i entrareu al sorteig per emportar-vos una vambes SCOTT i una nit per a dues persones a un resort!

El proper 16 de setembre, amb motiu de la festes de la ciutat, se celebra la 40a edició de la Cursa de la Mercè, la cursa popular de la ciutat. Per donar visibilitat a la festa, hem preparat un concurs ben senzill a través del qual regalem unes vambes SCOTT i una nit per a dues persones a un resort. Us ho expliquem!

Com és el concurs?

El concurs és molt senzill. Es tracta de respondre correctament a preguntes relacionades amb la història de la Cursa de la Mercè que anirem publicant a les nostres xarxes socials.  Cada dia, des del 5 fins al 15 de setembre, a través de les xarxes socials de BCN Esports (Twitter, Facebook i Instagram stories), publicarem aquestes preguntes. Llegiu les bases del concurs* per conèixer-ne tots els detalls.
* en català

Com puc participar?

Per participar només heu de respondre correctament les publicacions. Les respostes són a un article sobre la història de la cursa que ha escrit en Miquel Pucurull. Només haureu de llegir-lo i contestar.

Què puc guanyar?

Entre totes les persones que participin i contestin correctament les publicacions, realitzarem un sorteig. El premi són unes vambes SCOTT i una nit per a dues persones a l’Hotel Guitart Gold Central Park Aqua Resort de Lloret. Els podeu consultar a les bases del concurs.

Share this content