S’ajornen durant 15 dies les competicions esportives federades i escolars com a mesura de prevenció

dj., 15/10/2020 - 10:46

Ciutat. Noves mesures preventives per l'expansió de la covid-19.

El passat divendres, 16 d’octubre, van entrar en vigor les noves mesures adoptades pel Procicat com a mesura preventiva per frenar l’expansió de la covid-19 a Catalunya i que afecten la ciutat de Barcelona. Pel que fa a l’esport, aquestes mesures tenen incidència en dos aspectes:

  • Totes les competicions esportives federades, escolars o privades s’ajornen durant 15 dies, tot i que els entrenaments i les classes extraescolars es podran dur a terme amb normalitat respectant totes les mesures i protocols d’higiene i seguretat establerts. Aquesta mesura no afecta a les competicions estatals, internacionals i professionals. Queda prohibida la utilització d’equipaments esportius que no estiguin supervisats: pistes poliesportives a l’aire lliure, elements gimnàstics al carrers, calistènies, petanques a la via pública, skateparks…
  • Les instal·lacions i els equipaments esportius es poden utilitzar sempre que es garanteixi no superar el 50% de l’aforament, que hi hagi control d’accés i compleixin les indicacions dels plans sectorials aprovats pel Comitè de Direcció del Pla d’actuació del PROCICAT.

 

Share this content