Sessió informativa sobre les mesures municipals adoptades per a la salvaguarda i reactivació del sector esportiu

dc., 11/11/2020 - 20:15

Ciutat. El Pla de Salvaguarda i reactivació del sector esportiu incorpora una subvenció extraordinària de 3 milions d’euros.

Aquest 10 de novembre, a les 18.45 hores, l’Institut Barcelona Esports ha convocat un seminari online per explicar les mesures municipals per a la salvaguarda i la reactivació del sector esportiu de la ciutat. La sessió, que porta per nom “Fem equip amb el sector esportiu de Barcelona”, ha comptat amb la presència del regidor d’Esports, David Escudé, i la gerent de l’IBE, Susana Closa.

Visualitza la sessió completa

El  Pla de Salvaguarda i reactivació del sector esportiu posa en marxa diverses mesures per a la reactivació de la dinàmica social i econòmica d’aquest sector a la ciutat. Entre d’altres, destaca una subvenció extraordinària de 3 milions d’euros destinada a les entitats i clubs esportius, sense ànim de lucre, per a la promoció de l’activitat física i l’esport a menors de 18 anys.

Cicle “Barcelona mai s’atura: reactivem l’economia!”

La sessió forma part del Cicle de seminaris web ”Barcelona mai s’atura: reactivem l’economia!”, que l’Ajuntament de Barcelona ha posat a l’abast de la ciutadania perquè conegui quines eines s’han posat en marxa per fer front a la crisi econòmica causada per la covid-19 i com accedir-hi. Aquestes mesures tenen per objectiu tant la regeneració del teixit econòmic i social com l’acceleració econòmica de la ciutat.

Share this content