S'inaugura el nou espai de la Campa per a practicar l'atletisme

dv., 10/01/2020 - 10:13

Ciutat. Ja es pot gaudir del nou espai de la Campa, pensat per l'entrenament de l'atletisme i a disposició de tothom des de les 10h del matí fins a les 10h de la nit.

Ja s’ha inaugurat el nou espai de la Campa, situat entre la piscina de la Clota i el Complex Esportiu Municipal Teixonera-Vall d’Hebron. Aquest nou espai del barri d’Horta Guinardó, està pensat per l’entrenament de l’atletisme i està a disposició de tothom des de les 10 del matí fins a les 10 de la nit.

Durant la inauguració, s’han disputat dues curses per a la mainada i tres exhibicions d’atletisme per adults unisex sense competir! Després, en acabar, qui volgués podia fer-se un lloc per visitar i gaudir del nou camp de rugbi al Complex Esportiu Teixonera-Vall d’Hebron.

El nou parc urbà amb diversos usos esportius de La Campa, d’11.600 metres quadrats, també comptarà amb una pista amb dos recorreguts senyalitzats de 200 i 300 metres, respectivament, amb una recta de 100 metres per fer esprints. S’han millorat els accessos, i s’ha adaptat una nova il·luminació de baix consum, noves zones d’estada amb mobiliari renovat i dues fonts d’aigua.

Share this content