dl., 08/12/2019 - 09:20

Sis mesos per preparar-nos per la 30a eDreams Mitja Marató de Barcelona!

Cursa. La eDreams Mitja Marató de Barcelona 2020 ja ha obert les inscripcions per la que serà la seva 30ª edició.

Després de batre el rècord històric de participació en la darrera edició del mes de febrer passat, que va arribar als 19.000 participants, 6.000 d’ ells dones, l’eDreams Mitja Marató de Barcelona es proposa, de cara al seu 30è aniversari, de superar de nou tots els seus rècords, tant de participació com de velocitat. Per això enguany es posen a la venda fins a 22.000 dorsals.

La cursa, que tindrà lloc el 16 de febrer del 2020, congrega nombrosos atletes d’elit, gràcies al seu ràpid traçat. De fet, la mitja marató barcelonina, que té lloc pel centre de la ciutat comtal, és un dels traçats més ràpids del món en aquesta distància. I és per aquest motiu, juntament amb els serveis al corredor, que, en els últims anys, la prova ha guanyat en prestigi internacional. Prova d’això són els rècords del món establerts per l’atleta kenyana Florence Kiplagat, qui va batre el rècord del món femení el 2014 i 2015.

I és que la mitja marató barcelonina no ha parat de créixer en els últims anys. Recordem que el 2017 va rebre la categoria Gold Label, que atorga l’Associació Internacional de Federacions d’Atletisme (IAAF). Aquest guardó acredita la de Barcelona com una de les millors mitges del món. Un esdeveniment d’aquestes característiques requereix una sòlida estructura al darrere, amb múltiples serveis per als corredors. I així ho acrediten les dades de la passada edició, quan 100 corredors van arribar a meta en menys de 1.10.45.

Share this content