dl., 11/11/2019 - 10:22

Torna el Supercross and Freestyle Internacional de Barcelona!

La 21a edició d'aquest esdeveniment que al 1990 va marcar una fita en els espectacles indoor de motor tornarà a omplir el Palau Sant Jordi aquest novembre.

El 23 de novembre se celebrarà el 21è Supercross & Freestyle de Barcelona al Palau Sant Jordi, un esdeveniment que, després d’un parèntesi de 10 anys, va retornar l’any passat. Seran tres hores d’espectacle sense descans. I espectacle de qualitat, tant en les curses de supercross com també en els salts de freestyle.

Els pilots de supercross, enquadrats en tres categories segons la cilindrada (SX1, SX2 i 125cc dos temps) faran vibrar als milers d’espectadors i espectadores que faran acte de presència al recinte. El top-10 AMA en supercròs i motocròs com Justin Bogle será el líder dels representants dels EUA, però el cert és que en totes les curses de la categoria reina SX1 saltaran espurnes des del moment que es trobin a la tanca de sortida el campió i el subcampió d’Espanya de motocròs, Ander Valentín i Jorge Zaragoza, i també el campió d’Espanya de supercròs, Joan Cros

Els xous de freestyle també seran protagonistes i es podran veure els millors trucs, com la gran estrena del frontflip o salt mortal cap endavant. Un salt a l’abast d’un nombre molt reduït de riders i del qual el Palau Sant Jordi no n’ha gaudit encara. L’encarregat de mostrar-lo serà una de les noves grans figures mundials d’aquest esport, l’alemany Luc Ackermann.

 

Share this content