Torna el Torneig 'Cap Infant sense esport'

dc., 03/01/2018 - 10:32

Futbol Sala. Després de reis, es disputarà la tercera edició del Torneig de Futbol Sala Solidari 'Cap Infant Sense Esport', organitzat per la Fundació CET10.

La Fundació CET10 organitza el proper diumenge 7 de gener de 2018, el III Torneig de Futbol Sala Solidari ‘Cap Infant Sense Esport’, un esdeveniment esportiu i educatiu amb una finalitat solidària, es recolliran joguines i pilotes de futsal per als infants de l’ONG del Centre Sant Martí.

El Torneig se celebrarà al Pavelló del CEM Bac de Roda (c/ Espronceda cantonada Rambla de Guipúscoa) de 9.30 a 20:30h. Hi participaran 32 equips de les categories benjamí i prebenjamí de diferents escoles i clubs que juntament amb els tècnics, els directius i els familiars gaudiran d’un dia inoblidable. A més, per poder participar, cada jugador haurà de portar una joguina i cada equip una pilota signada per tots els jugadors que es d0narà a la esmentada ONG.

Competició de caràcter educatiu

La Fundació CET10 vol destacar que aquest Torneig no té com a finalitat la competició, sinó convertir-se en una eina d’ensenyament i aprenentatge pels infants. L’objectiu és de caràcter educatiu, formatiu i de creixement personal. La Fundació CET10 vol que aquest torneig serveixi per a vehicular uns valors d’unió per una causa i així afavorir el creixement integral dels infants.

Share this content