Tot a punt per disputar el II Trofeu Internacional de Quad rugbi

dt., 03/09/2019 - 10:23

Esport adaptat. Aquest cap de setmana el CEM de l'Espanya Industrial és l'escenari d'un torneig internacional d'esport adaptat.

Aquest cap de setmana del 7 i 8 de setembre es disputa la segona edició del Trofeu Internacional de Quad rugbi a la ciutat de Barcelona, concretament a les instal·lacions del CEM de l’Espanya Industrial i amb la participació de la Selecció Catalana i de les seleccions de la República Txeca, Itàlia i un combinat dels millors jugadors de la FEDDF.

La primera fase del Trofeu es disputarà dissabte dia 7. En aquesta fase, les seleccions jugaran entre elles en format de lliga, i serà d’aquesta manera que es decidiran els dos equips finalistes. Les finals es jugaran diumenge dia 8 a partir de les 9:15 hores. Primer es disputarà el partit per la tercera i quarta posició i, a les 11:15 hores, tindrà lloc la final del Trofeu entre les dues millors seleccions.

Enguany se celebra la segona edició del Trofeu Internacional de Quad rugbi, després de la victòria de l’equip francès del CAPSAAA en la primera edició. Es disputa en dates similars, a inicis de setembre, perquè d’aquesta manera les seleccions participants tenen una bona oportunitat per preparar el Campionat d’Europa, categoria C, que es disputarà de l’1 al 5 d’octubre a la ciutat d’Oviedo.

 

Share this content