dc., 07/10/2019 - 10:04

Tot a punt per fer salut!

Ciutat. La pràctica habitual de l’activitat física ofereix un munt de beneficis a aquells que la practiquen de manera continuada i, un dels més destacats, és una gran millora de la salut.

La ciutat de Barcelona és un territori on l’esport està present dia a dia i, any rere any, la pràctica esportiva augmenta. Entre d’altres factors, això es deu a que la ciutat disposa de diferents eines necessàries per fer créixer el nombre de persones que realitzen esport de manera continuada i dels que en destaquen els programes específics d’activitats físiques saludables, les instal·lacions esportives municipals i els diferents espais públics distribuïts al llarg del territori.

Tanmateix, cada any l’esport va guanyant adeptes indiferentment de l’edat d’aquests. Als últims anys, hem vist un gran augment d’esportistes de diferent franges d’edats que engloben des dels infants, passant pels joves, adults i gent gran, cadascun amb uns programes específics recomanats. Cal recordar que actualment Barcelona disposa de 118 centres esportius amb més 1.300 monitors i 100 modalitats esportives per triar. A més, per aquells que ho prefereixin, la ciutat presenta diferents circuits esportius a l’aire lliure on tothom qui vulgui pot realitzar esport de manera gratuïta.

Els experts asseguren que amb tan sols 30 minuts al dia és suficient per mantenir una forma física saludable, disminuir un 20% el risc de patir una cardiopatia i viure més. I tu, quina excusa tens?

Share this content