dl., 11/04/2019 - 13:08

Tot llest per una nova marxa popular de MTB

Aquest diumenge, a partir de les 7:30 hores, se celebra la 3a Marxa Popular de Mountain Bike Collserola – Nou Barris ‘Collserola 100-75’, una cursa de bicicletes amb inici a Nou Barris.

Aquest 10 de novembre té lloc una de les curses de bicicletes més exigents del calendari barceloní, una prova que combina dos recorreguts altament exigents i que posaran a prova el to físic dels participants.

Una marxa popular

Tal i com indicia el seu nom, la 3a Marxa Popular de Mountain Bike Collserola – Nou Barris ‘Collserola 100-75’ es una marxa popular (no una carrera) pel principal pulmó verd de Barcelona, el Parc Natural de Collserola. Per tant, i amb l’objectiu de mantenir una bona harmonia de la prova, és obligatori seguir les senyalitzacions i les indicacions de l’organització, cedir el pas, respectar cultius, no arrencar plantes ni flors, no molestar animals i guardar qualsevol possible residu que es pugui consumir durant el transcurs de la prova.

Dos circuits a escollir

Aquest any, i com a novetat, l’esdeveniment presenta dos recorreguts diferents per aquells que no vulguin realitzar tants quilòmetres. El primer d’ells, i més exigent, es tracta d’un circuit de 105 quilòmetres i 3104 metres de desnivell que no estarà senyalitzat i caldrà seguir amb un dispositiu GPS. Tanmateix, i per aquells que no vulguin exigir-se tant, tindran la possibilitat d’escollir un recorregut de 77 quilometres amb menys desnivell, 2050 metres acumulats.

Una marxa ben planificada

Pel que fa a l’organització, la 3a Marxa Popular de Mountain Bike Collserola – Nou Barris ‘Collserola 100-75’, disposa de 6 avituallaments líquids i sòlids, mallot finisher, serveis mèdics i assistència en ruta per ajudar als participants a completar la marxa amb les majors garanties possibles.

Enllaços recomanats

Share this content