Últimes hores per inscriure’s a la Cursa de la Mercè 2020

dt., 15/09/2020 - 14:22

Cursa Mercè. Aquest 15 de setembre, tanquen les inscripcions de la Cursa de la Mercè 2020 presencial, que tindrà lloc aquest proper cap de setmana, 19 i 20 de setembre.

Aquest 15 de setembre, tanquen les inscripcions de la Cursa de la Mercè 2020 presencial, que tindrà lloc aquest proper cap de setmana, 19 i 20 de setembre. Cadascun dels dies es faran quatre sortides (8.00h, 8.45h, 9.30h i 10.30h), amb un màxim de 375 participants a cada una, en funció del temps acreditat. Els i les participants hauran de completar els 10 quilòmetres de la cursa recorrent dues vegades un circuit de 5 quilòmetres, amb sortida a l’av. Litoral amb el carrer de Josep Pla, i arribada a la pista d’atletisme del Centre Esportiu Municipal La Mar Bella.

 

Modalitat virtual

Pel que fa a la Cursa de la Mercè virtual, les inscripcions es tancaran el 16 de setembre. Totes les persones participants d’aquesta modalitat podran córrer 2km, 5km o 10km al llarg del cap de setmana (del 19 de setembre a les 00.01h fins al 20 de setembre a les 23.59h) i sense límit horari, per on vulguin, sempre complint la distància seleccionada. Només hauran de descarregar-se una aplicació mòbil que registrarà el seu recorregut mitjançant la geolocalització i que en breu estarà disponible a les stores d’Android i iOS.

Una vegada instal·lada l’app, ja podran accedir-hi amb les seves dades d’accés, que seran facilitades prèviament mitjançant correu electrònic. En el moment de fer la cursa, només hauran d’entrar a l’app, triar la distància que volen córrer i prémer el play. L’app començarà a enregistrar el seu progrés. En assolir la distància escollida, l’aplicació avisarà que s’ha completat la cursa i es podrà baixar el certificat de finisher des del tauler de control del corredor/a (https://cursavirtual.barcelona/login). En aquest tauler de control també es podrà descarregar el dorsal per córrer la cursa virtual.

 

Cursa solidària

Enguany la recaptació es destinarà íntegrament a la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio per a la recerca sobre la covid-19.

Share this content