Un any més, Barcelona camina amb el Barnatresc

dl., 13/01/2020 - 17:05

Caminades. Cada any, més de 30.000 persones participen en aquest cicle de caminades que recorren diferents barris i punts de la ciutat.

El Barnatresc és un programa de cicles anuals de caminades, no competitives i aptes per a totes les edats, que promou una activitat saludable, senzilla, i oberta a tothom. Els itineraris són d’una longitud mitjana d’entre 12 i 15 quilòmetres i es realitza gairebé una caminada al mes.

Caminada a Sant Martí de Provençals

El proper diumenge 26 de gener és la data escollida per a la celebració de primera caminada del Barnatresc 2020. El punt de sortida de la Caminada de Sant Martí de Provençals serà la plaça de les Glòries entre les 9 i les 9.30 hores del matí. Com sempre, l’itinerari a seguir estarà marcat pels habituals indicadors de les caminades Barnatresc.

Recorregut previst
Pl. de les Glòries Catalanes, museu del Disseny,c. Escultors Clapés, parc del Clot, rambla Guipúscoa, museu d’Història de la Immigració de Catalunya, pont dels Passadors, c. Ricard, c. Joaquim Blume, pg. de la Rambleta, c. Olímpic, parc del Litoral), av. Eduard Maristany, pont sobre el Besòs, platja del Camp de la Bota, parc de la Pau, moll de la Ronda, Pl. de la Fraternitat (parc del Fòrum) (control de pas i avituallament), platja de Llevant, platja de la Mar Bella Complex Esportiu de la Mar Bella, platja del Bogatell, c. Jaume Vicenç Vives, parròquia del Patriarca Abraham, c. Taulat, c. Roc Boronat, c. Sancho de Ávila, c. Ávila i pl. de les Glòries Catalanes.

Caminada a Horta-Guinardó

El 9 de febrer, és la data escollida per a la celebració de la segona caminada del cicle. El punt de sortida de la Caminada a Horta-Guinardó serà entre les 9 i les 9.30 hores del matí. Com sempre, l’itinerari a seguir estarà marcat pels habituals indicadors de les caminades Barnatresc.

Recorregut previst

c. dels Garrofers, Mare de Déu de Montserrat, c. d’Amílcar, pl. Catalana, c. de la Torre dels Pardals, c. de la Marquesa de Caldes de Montbuí, pg. de Maragall, pl. de la Torre Llobeta, c. del Pintor Mir, c. de Pitàgores, c. de Cartellà, pg. de Fabra i Puig, pl. de Sant Francesc Xavier, c. d’Hedilla, pg. de Valldaura, av. de l’Estatut de Catalunya, av. del Cardenal Vidal i Barraquer, Jardins de Rosa de Luxembrug, pg. de Feliu, c. d’Alarcón, av. del Marquès de Castellbell, c. de Besalú, rambla del Carmel, c. del Llobregós, mercat del Carmel, d. de la Conca de Tremp, c. de l’Alcalde de Zalamea, santuari del Carmel, c. de Calderón de la Barca, c. de la Gran Vista, c. del Doctor Bovle, c. del Penyal, c. de Maurici Vilomara, c. del Descans, pg. de la Font d’en Fargas, c. del Picó i Campanar, c. del Pintor Pradilla, c. de Maurici Vilomara, c. del Descans, c. de sant Joan de les Abadesses, c. de Francesc Alegre, c. de Thous, Jardins d’Hiroshima, parc de les Aigües, c. del Guinardó, c. de Cartagena, av. de la Mare de Déu de Montserrat, c. del Torrent d’en Melis, ronda del Guinardó, c. de les Flors de Maig, c. de Feliu, c. Antic de Guinardó i Jardins de Frederica Montseny.

Share this content