Voleu guanyar 3 mesos de fitnes gratuïts?

dt., 03/09/2019 - 13:44

Festa fitnes. Per participar només heu de respondre correctament les publicacions i entre totes les persones que contestin correctament les publicacions sortegem 3 subscripcions de 3 mesos de gimnàs gratuït.

El proper 22 de setembre se celebra la Festa del Fitnes, la classe multitudinària de fitnes a l’aire lliure que organitzem en el marc de les Festes de La Mercè. Per donar visibilitat a la festa, hem preparat un concurs ben senzill a través del qual regalem 3 subscripcions de 3 mesos en un dels centres adherits que participen a la Festa del Fitnes d’enguany. Volem que feu esport i activitat física i us ho posem més fàcil que mai. Us ho expliquem!

El concurs és molt senzill. Es tracta d’encertar la resposta correcta a cada pregunta. Cada setmana, des del 26 d’agost i fins al 21 de setembre, a través de les xarxes socials de BCN Esports (Twitter, Facebook i Instagram stories), publicarem aquestes imatges. Recordeu que disposeu de 24 hores per contestar cada publicació!

Per participar només heu de respondre correctament les publicacions i entre totes les persones que participin i contestin correctament les publicacions, realitzarem un sorteig.

Consulteu les bases del concurs.

Share this content