Vols guanyar el mallot del campió de l’edició 100 de la Volta a Catalunya?

dl., 22/03/2021 - 08:30

Concurs. Participa en el concurs de la Volta a Catalunya, amb el hashtag #VoltaCatalunya100, i guanya el mallot del campió de l’edició d’enguany.

L’última setmana de març es disputa una de les competicions més emblemàtiques i rellevants de la ciutat, la Volta a Catalunya, que enguany celebra l’edició número 100. Com ja ve sent habitual en els últims anys, Barcelona serà la seu de la sortida i l’arribada de l’última etapa de la carrera, que es disputarà el diumenge 28 de març. Per celebrar-ho, volem engegar un concurs molt especial amb el que podreu guanyar el mallot oficial del guanyador d’aquesta edició centenària de la Volta.

Recordem que enguany i a causa de la situació sanitària actual, la carrera es disputarà sense públic. Animem a tothom a viure la Volta Catalunya del centenari des de casa.

Com participar-hi?

Del 22 al 28 de març de 2021, mitjançant les nostres xarxes socials de TwitterInstagram i Facebook, us convidem a respondre una pregunta, de manera encertada, a qualsevol d’aquestes tres xarxes socials amb un temps màxim de 24 hores.

Així, publicarem set fotografies i haureu de comentar la imatge a qualsevol d’aquestes plataformes esbrinant la resposta correcta per poder participar en el concurs. Recordeu que la resposta, per ser comptabilitzada com a vàlida, haurà de contenir correctament l’opció triada i s’haurà d’etiquetar a un amic/amiga animant-lo a participar en el concurs.

Les opcions de les respostes vindran donades per BCN Esports mitjançant la composició de la mateixa imatge, en format de A, B, C, D i sent cada lletra una possible resposta. Un cop passades les 24 hores esmentades anteriorment, es donarà la pregunta per tancada amb un comentari informant de la resposta correcta.

Com és habitual, només serà vàlida una resposta per usuari/ària i per pregunta (la primera). Cada persona participant entrarà al sorteig si respon correctament a una publicació que es faci a qualsevol xarxa social. Per tant, cada resposta correcta per xarxa social (Facebook, Twitter i Instagram) comptarà com una participació final pel sorteig.

Hi haurà una persona premiada al final del sorteig. És a dir, el guanyador/a serà escollit/da entre totes les persones participants que hagin encertat les respostes en qualsevol de les xarxes socials.

Participa-hi!

Share this content