dg., 11/24/2019 - 17:04

Vols guanyar un equipament complet per la Cursa de Bombers?

Per participar només heu de respondre correctament les publicacions i entre totes les persones que contestin correctament les publicacions sortegem dos packs Luanvi.

L’1 de desembre torna la Cursa de Bombers i els carrers de Barcelona s’ompliran una vegada més d’esport i de corredors i corredores. Per això ho volem celebrar organitzant el concurs #CursaBombers19! Si hi participeu, podreu fer-vos amb un dels 2 packs Luanvi, d’una samarreta tèrmica, un pantaló running i gymsac.

Com participar-hi?

Només haureu d’encertar, en les diferents publicacions que es realitzaran a les xarxes socials de BCN Esports,Facebook, Twitter i Instagram, les preguntes relacionades amb la Cursa de Bombers 2019. Sou capaços? Si encerteu, entrareu en el sorteig per ser la persona guanyadora d’un pack Luanvi que inclou una samarreta tèrmica, un pantaló running i gymsac.

Per participar només heu de respondre correctament les publicacions i entre totes les persones que participin i contestin correctament les publicacions, realitzarem el sorteig.

Consulteu les bases del concurs.

Share this content