Vols guanyar unes vambes Saucony?

dv., 07/02/2020 - 12:28

Concurs. Participa en el concurs de l’eDreams Mitja Marató de Barcelona, amb el hashtag #EMMB2020, i guanya unes vambes per recórrer la ciutat fent esport.

El 16 de febrer torna una de les curses més divertides de l’any, l’eDreams Mitja Marató de Barcelona i ho volem celebrar fent un concurs molt especial amb el que podreu fer-vos amb unes vambes Saucony per fer esport i conèixer així la ciutat des d’un altre punt de vista.

Com participar-hi?

Del 10 al 15 de febrer del 2020 (aquest últim fins les 10 hores), BCN Esports, mitjançant les xarxes socials Twitter, Instagram i Facebook, convida als seus seguidors/es a respondre una pregunta, de manera encertada, a qualsevol d’aquestes tres xarxes socials amb un temps màxim de 24 hores per respondre.

Així, BCN Esports publicarà cinc fotografies a cadascuna de les tres xarxes esmentades i els seus seguidors/es hauran de comentar la imatge a qualsevol d’aquestes xarxes socials esbrinant la resposta correcta per poder participar.

Les opcions de les respostes vindran donades per BCN Esports. Aquestes, estaran donades en la composició de la pròpia imatge en format de A, B, C, D, sent cada lletra una possible resposta. A Instagram es participarà a través del Quiz de les Stories, i caldrà clicar l’enquesta. Es dóna un termini de 24 hores per donar resposta a les preguntes. Un cop passades les hores esmentades, donarem la resposta per tancada amb un comentari a Twitter i Facebook (per publicació) informant de la resposta correcta. Pel que fa a la opció d’Instagram, i a causa del format del Quiz de les Stories, la pregunta quedarà també automàticament tancada en caducar l’story en 24 hores.

Només serà vàlida una resposta per usuari/ària i per pregunta (la primera). Cada usuari/ària entrarà al sorteig si respon correctament a una publicació que es faci a qualsevol xarxa social. Per tant, cada resposta correcta per xarxa social (Facebook, Twitter i Instagram) comptarà com una participació final pel sorteig.

Tot/a usuari/ària podrà tenir un màxim de 15 participacions finals, considerant que hi ha un total de cinc fotografies finals i tres xarxes socials en les quals participar. Hi haurà un guanyador/a final del sorteig. És a dir, el guanyador/a serà escollit/da entre totes les persones participants que hagin encertat les respostes en qualsevol de les xarxes socials.

Participa-hi!

Enllaços recomanats

Share this content