dc., 07/10/2019 - 16:45

Zhang Hao i Sofia Bogdanova, les sensacions de l’Inline Freestyle  

BWRG2019. El patinador xinès buscarà un nou títol mundial. La patinadora russa ja ha guanyat quatre campionats del món i nou europeus amb només 13 anys.  

L’Inline Freestyle és l’última de les 11 disciplines dels Barcelona World Roller Games que entra en acció. Des d’avui, i fins diumenge, serà present a les instal·lacions del Sant Jordi Club amb un elenc de patinadors del més alt nivell i en què brillen amb llum pròpia el xinès Zhang Hao i la russa Sofia Bogdanova.

Zhang Hao s’ha convertit en una de les figures més icòniques del patinatge actual en unir precisió, espectacle i efectivitat a les seves actuacions. El xinès, vencedor d’un or als World Roller Games de Nanjing 2017, és l’actual campió del món d’Inline Freestyle en Slalom Classic i Slalom Battle i a Barcelona buscarà un nou títol mundial.

En categoria femenina, si hi ha un nom que està captivant als aficionats de l’Inline Freestyle aquest és el de la patinadora russa Sofia Bogdanova, qui als seus 13 anys està cridada a marcar una època en aquesta disciplina i que als BWRG2019 competirà en categoria júnior.

A la seva edat, Bogdanova s’ha convertit ja en tot un referent de l’Inline Freestyle. Quatre vegades campiona del món i nou d’Europa, la russa va donar el salt a la fama fa tres anys en fer-se viral a les xarxes socials una de les seves actuacions per la seva elegància i perfecció sobre els patins.

Share this content