Barcelona presenta el curs esportiu en edat escolar de la Ciutat de Barcelona 2021-22

Aquest 8 de setembre, al Caixa Fòrum, ha tingut lloc la inauguració del curs esportiu en edat escolar de la Ciutat de Barcelona 2021-22.

Amb la represa del curs escolar i la tornada dels més menuts/des a les escoles, l’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Barcelona Esports, ha presentat aquest dimecres el curs esportiu en edat escolar de la Ciutat de Barcelona 2021-2022. L’acte, que ha comptat amb la presència del regidor d’Esports, David Escudé, ha servit per donar a conèixer els criteris generals per a la pràctica esportiva del nou curs, les eines que l’IBE posa a disposició de les entitats esportives, enguany 308 entitats homologades, i el procediment de subvencions a les famílies del curs 2021-22.

L’edició d’enguany s’ha realitzat de manera presencial amb aforament limitat i per això també s’ha pogut seguir en directe pel canal de YouTube de BCN Esports i pel web d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona.

Un nou curs amb novetats!

L’esport, per a infants i joves, és font de diversió, d’aprenentatges, de salut i d’amistats i no hi ha ningú que, per cap raó, hi hagi de renunciar. Des de l’IBE seguim treballant per fer l’esport accessible a tota la ciutadania. Per això, l’objectiu és facilitar l’accés i/o abaratir les despeses dels/les nens/es i joves que pertanyen a famílies amb rendes baixes a la pràctica d’activitats físiques i esportives en horari extraescolar.

Enguany, el període de sol·licitud de subvencions serà del 15 de setembre al 5 d’octubre de 2021 i cal tenir presents els següents paràmetres:

Tràmit de sol·licitud de subvenció exclusivament online.
Pots consultar tota la informació, aquí!

Variació en els criteris d’atorgament: trams de renda i límit màxim subvencionable de les activitats.

Nova funcionalitat de gestió de les subvencions per a les entitats.
El gestor de subvencions és una nova eina adreçada a les entitats homologades que tenen famílies amb sol·licituds de subvenció d’esport fora d’horari escolar. Es tracta de millorar el procediment de gestió de les subvencions un cop s’ha fet efectiva la resolució oficial al BOPB.