Barcelona viu la 8a edició de la Jornada Inclusiva

L’activitat s’ha desenvolupat al Passeig de Gràcia entre les 10.00 i les 14.00 hores.

Aquest matí hem viscut a la ciutat – i en el marc de “La Mercè més esportiva” – la 8a edició de la Jornada Inclusiva. L’esdeveniment, que té l’objectiu de divulgar entre la ciutadania l’esport adaptat i els materials específics que s’utilitzen, així com normalitzar la discapacitat, ha tingut lloc al Passeig de Gràcia entre Plaça Catalunya i Gran Via de les Corts Catalanes.

La jornada, que ha comptat amb la presència del regidor d’Esports, David Escudé, ha estat plena d’inclusió i ha comptat amb diferents activitats de lleure i esport adaptat dissenyades per a la participació d’infants, joves i famílies amb o sense discapacitat. Durant tot el matí, les activitats han tingut un enfocament inclusiu, per tal que es pogués interactuar conjuntament les persones amb diverses discapacitats i persones sense, realitzant el mateix esport.

Hem pogut gaudir de les diverses modalitats: bàsquet en cadira de rodes, boccia, futbol, eslàlom, hoquei en cadira de rodes, quad-rugbi, volei terra i activitats de lleure de la mà de JOCVIU i APRENEM.

Barcelona Esport Inclou

La Jornada Inclusiva està inclosa dins del projecte l’Esport Inclou de l’Institut Barcelona Esports i organitzada per la Federació Catalana d’Esports per a persones amb Discapacitat Física amb la col·laboració de l’Ajuntament, la Diputació de Barcelona i diverses federacions que aglutinen l’esport adaptat.