El 15è TICB de Futbol 7 per a persones amb paràlisi cerebral acaba amb la victòria de la selecció alemanya

Del 25 al 28 de novembre, al CEM Clot de la Mel, s'ha celebrat una nova edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Futbol 7 per a persones amb paràlisi cerebral.

Des de dijous passat, i fins aquest diumenge 28 de novembre, ha tingut lloc la 15a edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Futbol 7 per a persones amb paràlisi cerebral. Els equips participants en aquesta edició, i que lluitaven per endur-se el títol a Barcelona, eren Dinamarca, Tailàndia, Alemanya, i l’amfitriona Catalunya. Finalment, l’equip alemany s’ha endut la victòria del campionat en el partit de la final contra l’equip tailandès.

Les seleccions alemanya i tailandesa arribaven a la ciutat com les principals favorites a alçar-se amb la victòria al camp de futbol Clot de la Mel. Ambdós, són combinats que estan preparant la seva participació a la IFCPF World Cup del 2022, competició internacional de màxim nivell que organitzarà la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC).

Així, la competició ha servit per veure quina ha estat la preparació i quin és el nivell actual dels combinats esmentats de cara a la Copa del Món de Futbol 7 que se celebrarà els mesos d’abril i maig del 2022 a Tarragona.

 

Un torneig de referència

Després de més d’una dècada, aquest campionat s’ha convertit en una competició model i, des de fa un parell d’anys, el nivell ha augmentat de forma considerable. De fet, en aquesta 15a edició hi hem trobat equips molt ben posicionats al rànquing mundial. Un any més, el campionat ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona juntament amb la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals, que ha anat creixent i ha teixit aliances amb actors internacionals. Així, s’ha aconseguit convertir aquest campionat amb un esdeveniment de referència i alt nivell en el seu àmbit.