El 10 d'octubre torna el Barcelona Triathlon by Santander 2021

Les inscripcions de la prova popular ja són obertes.

El Barcelona Triathlon by Santander 2021 tornarà el 10 d’octubre amb un nou format, sota l’organització de l’Institut Barcelona Esports (IBE), titular de l’esdeveniment, i en col·laboració amb la Federación Española de Triatlón (FETRI). L’anterior edició es va suspendre a causa de la pandèmia.

El passat 29 de juny, el regidor d’Esports, David Escudé, va presentar la prova en una roda de premsa que s’ha celebrat a la Sala Lluís Companys de l’Ajuntament de Barcelona. Durant la presentació, va estat acompanyat del director d’esdeveniments i promoció esportiva, Gabi Arranz.

Així, en aquesta edició, la prova es reinventa i constarà de dues competicions: una prova popular amb una distància única, SPRINT, en les modalitats individual, parelles i relleus; i una prova internacional, la Copa d’Europa de Triatló, amb la participació de triatletes masculins i femenins de nivell mundial.

Amb aquesta segona edició de la Copa d’Europa a Barcelona es vol donar continuïtat a la iniciativa posada en marxa l’any passat, quan es va celebrar per primera vegada, amb la intenció de promoure aquesta disciplina esportiva tan arrelada a la ciutat.

El centre neuràlgic de les dues competicions serà el front marítim de la ciutat, la zona de platges de Mar Bella i Nova Mar Bella, i les instal·lacions municipals del Camp de Futbol Municipal Can Aranyó – Agapito Fernández i el CEM Mar Bella.

Les dues competicions disposaran d’un protocol sanitari de prevenció de la covid-19 que seguirà la línia dels darrers esdeveniments organitzats per l’IBE, que garanteix la seguretat de totes les persones participants a la prova, tant esportistes com organització.

Consulta tota la informació al web de la prova.

Més informació