David Escudé ha presentat les Jornades l’Esport fa Escola

Aquest 3 de novembre, a les instal·lacions de l’INEFC de Barcelona, el regidor d’Esports ha presentat les Jornades l’Esport fa Escola.

Una tardor més, i amb el curs escolar 2021-22 començat, ha tingut lloc les Jornades l’Esport fa Escola, un espai de relació, intercanvi i reflexió sobre experiències relacionades amb l’educació física i la docència esportiva. Aquestes jornades, adreçades principalment al professorat d’educació física i als tècnics de l’esport en edat escolar, ha tractat temes d’interès per la comunitat educativa com l’esport femení, l’esport de base, la relació de l’esport amb la ciutat i l’escola, les polítiques esportives engegades des dels organismes públics, o la minimització de riscos en l’esport escolar i l’ensenyament esportiu de qualitat, entre d’altres.

Consulta’n el programa

Del 19 d’octubre al 5 de novembre l’esport serà molt protagonista a la ciutat amb la celebració de les Jornades l’Esport fa Escola. L’acte central, focalitzat en la gestió de les emocions, ha permès aprofundir i tractar aspectes com la transmissió de coneixements i de relació entre els professionals de l’activitat física i l’esport en edat escolar a Barcelona.

Dimecres 3 de novembre a les 09.35 hores

Conferència: La importància de les emocions a l’educació física a càrrec de Xavi ​Forcadell, ​on ha parlat de la importància de les emocions en l’educació i s’han tractat una sèrie de propostes per portar-les a la pràctica, i així aprofitar la riquesa del treball en relació a les emocions de l’alumnat.

Dimecres 3 de novembre a les 11.00 hores

Taller: Reptes cooperatius a càrrec dels/les mestres Tània Espin, Marien Serra, Javi Martínez Pietat Ivanco, on s’ha realitzat una sessió totalment pràctica que ha permès als/les assistents endinsar-se en la pràctica de reptes físics cooperatius per a tots els cicles d’Educació Primària. De manera implícita s’han compartit també estratègies de creació de grups i instruments d’avaluació adaptats a cada cicle o nivell de grup.

En aquesta ocasió, la jornada de presentació s’ha realitzat de forma virtual i s’ha pogut seguir en directe al web de BCN Esports.