Eines i estratègies orientades al personal d’atenció al públic dels Centres Esportius Municipals de Barcelona, nova sessió de l'Esport Inclou

La sessió, que tindrà lloc aquest 24 de novembre de 09.30 a 12.30 hores, serà en format virtual i permetrà debatre sobre l’atenció al públic dels Centres Esportius Municipals.

La jornada serà en format virtual i es podrà seguir a través de l’aplicació Zoom, mitjançant un enllaç que es facilitarà via correu electrònic, un cop formalitzada la inscripció.

Sessió: Eines i estratègies orientades al personal d’atenció al públic dels Centres Esportius Municipals de Barcelona
Horari: de 09.30 a 12.30 hores.

Descripció

Sessió teòrica i pràctica on es donen a conèixer la tipologia de discapacitats que cataloga a la Generalitat així com els serveis que l’Ajuntament de Barcelona posa en disposició dels ciutadans i ciutadanes i que es poden sol·licitar a través del CEM. Hi ha una part pràctica on es posa en situació real a totes les persones assistents a través d’una dinàmica per grups

Objectius

– Oferir eines i recursos per afavorir que les accions dels i les professionals d’atenció al públic dels CEM siguin inclusives.
– Millorar i afavorir la sensibilització respecte les persones amb discapacitat.
– Conèixer els serveis del programa Esport Inclou que s’ofereixen des dels CEM.

Inscripció

Per participar, cal formalitzar la inscripció omplint els camps requerits i afegint el codi curs 1301, a través del següent enllaç.