El 33è TICB de Polo es decideix aquest cap de setmana a Barcelona

L’entrega de premis tindrà lloc el proper diumenge 24 d’octubre.

El passat 15 d’octubre es va iniciar la 33a edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Polo al Reial Club Polo Barcelona que conclourà aquest diumenge 24 d’octubre amb una disputada final que reunirà als millor genets internacionals a la ciutat.

Un cop disputat el primer cap de setmana de competició, el Sigma Polo Team lidera la classificació comptant els seus tres partits per victòries en derrotar al Horseware (8-7), al Think Zero (8-2’5) i al Club de Polo Ampurdán (10-2).

En segona posició marxa el Horseware, amb dues victòries i una derrota, seguit del Think Zero amb un triomf. El Club de Polo Ampurdán encara no ha estrenat el caseller de victòries.

Avui es reprèn la competició amb dos partits cada dia, fins que cada equip hagi disputat un total de sis partits. El conjunt que més victòries sumi serà proclamat campió el diumenge 24 al migdia.

Alt nivell al Reial Club Polo Barcelona

Així doncs, els millors jugadors nacionals i una àmplia representació de polistes internacionals competeixen durant aquests dies a les instal·lacions del Reial Club de Polo de Barcelona, on fa tot just unes setmanes s’hi va disputar el CSIO.