El CEM Vintró inaugura les seves actuacions de millora i ampliació

El regidor d'Esports, David Escudé, ha estat present a la visita al CEM Vintró que s'ha fet amb motiu de la presentació de les obres de millora.

L’Ajuntament ha finalitzat diferents actuacions de millora i ampliació que ha dut a terme al llarg dels darrers 4 anys al Centre Esportiu Municipal (CEM) Vintró, situat al barri del Clot (districte de Sant Martí). La finalització de les obres han suposat una inversió total de més d’1,6 M€. El regidor d’Esports, David Escudé, ha visitat i ha participat a l’acte de presentació aquesta tarda del Centre Esportiu Municipal Vintró.

Les obres realitzades al CEM Vintró s’han orientat, per una banda, a la millora constant de l’equipament, i per altra banda, a l’ampliació de les instal·lacions per adaptar els serveis als nous requeriments dels usuaris i les usuàries. Aquestes obres també han comportat l’adequació del centre esportiu, que ja té 20 anys d’història, a les exigències normatives actuals.

Així doncs, entre les obres realitzades destaca la reforma i modernització de tots els vestidors del centre i del vestíbul d’accés. Aquesta obra ha permès la creació i habilitació d’un espai interior destinat a l’aparcament de bicicletes i patinets, responent així a les necessitats imposades per les noves formes de mobilitat dels abonats i les abonades. També s’ha obert una sala d’estudi i s’ha creat una nova sala d’activitats.

A les instal·lacions existents de fitnes també s’hi han fet reformes i s’ha substituït la maquinària de fitness i també la de ciclisme indoor.

A la terrassa de l’equipament s’ha construït una nova sala per activitats dirigides suaus, i s’ha adequat millor el solàrium existent. Aquesta intervenció ha permès també donar resposta a les demandes dels usuaris i usuàries, que demanaven l’ampliació de l’oferta de serveis.

Pel que fa a l’edifici, s’han fet també diverses intervencions de millora estructural. Entre les més destacades hi ha la substitució del fals sostre interior de la piscina, amb la rehabilitació de l’estructura de suport. S’ha adequat aquestes instal·lacions a les normatives de protecció contra incendis.

Per altra banda, s’ha rehabilitat l’exterior de la coberta de l’antiga nau industrial, la part que correspon a l’espai de la zona d’aigües i dels vestidors. S’ha millorat la impermeabilització i l’aïllament tèrmic, així com les condicions de seguretat de la coberta.

Finalment, s’ha reformat la façana del carrer Consell de Cent i del passatge Vintró, amb un aplacat nou a base de xapa d’alumini. I s’ha col·locat un nou rètol identificatiu del centre esportiu, amb la voluntat de fer més visible l’equipament des del carrer.

Les reformes realitzades al centre han permès donar cabuda a nous serveis i també han permès al CEM Vintró adaptar-se a la realitat actual del sector.

20 anys de CEM Vintró

El CEM Vintró, inaugurat fa 20 anys, és un equipament esportiu municipal gestionat per l’Associació Sant Martí Esport, entitat social dedicada a l’esport que gestiona altres tres centres esportius a la ciutat. Aquest centre esportiu té, en l’actualitat, 2.555 abonats i abonades, i ha esdevingut un dels equipaments de referència del barri del Clot. Disposa d’instal·lacions de fitness, zona d’entrenament funcional, piscina, solàrium i sales d’activitats dirigides. També compta amb un espai social i box de fisioteràpia i nutrició.

Més informació