El millor tennis taula del món arriba a Barcelona amb el TICB de Tennis Taula

El 34è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Tennis Taula aplega els i les millors palistes catalans i estatals del moment.

Aquest dissabte 23 d’octubre Barcelona acull la 34ª edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Tennis Taula. El campionat, que torna després que l’any passat la pandèmia n’impedís la celebració, se celebra a partir de les 17.00 hores a les instal·lacions de La Salle Bonanova.

Un TICB històric

Un any més, el TICB de Tennis Taula torna a aplegar els i les millors palistes catalans i estatals del moment. Enguany, a més, el torneig fa història, ja que per primera vegada el quadre de competició compta amb la presència de dues jugadores entre la selecta llista de vuit participants.

L’honor de ser les primeres jugadores a prendre part al TICB de Tennis de Taula recau en les dues millors palistes estatals del moment, la mataronina Gàlia Dvorak, vigent campiona d’Espanya absoluta per setena vegada, i la seva companya a la selecció espanyola Maria Xiao, totes dues olímpiques aquest estiu passat a Tòquio.

Un cartell de luxe

A més a més, i també com ja ve sent habitual, el torneig compta amb alguns dels millors palistes del moment. Així, enguany, el gran atractiu del Ciutat de Barcelona és la presència del vigent campió d’Europa per 8a vegada seguida i medallista als Jocs Olímpics de Tòquio, Timo Boll. El gran jugador alemany que ha estat en diverses ocasions número 1 del rànquing mundial torna a Barcelona catorze anys després de l’últim cop que hi va jugar, en la Copa del Món celebrada l’octubre del 2007 al pavelló de la Vall d’Hebron.

A banda de Boll, el torneig també compta amb la  participació del nigerià Quadri Aruna, 16è del món i millor jugador africà del moment; el suec Kristian Karlsson, 28è del rànquing mundial i medalla de bronze al Campionat d’Europa disputat fa tres anys a Alacant; i el xinès Hao Shuai, un jugador que al llarg de la seva trajectòria ha fregat el podi en més d’un Campionat del Món i que ha destacat per un joc d’una gran espectacularitat.