El nou equipament esportiu de les Glòries pren forma i serà una realitat el 2027

L'Ajuntament de Barcelona ha presentat el projecte del Pavelló Glòries-Meridiana Sud, un triple pavelló poliesportiu amb coberta verda, que estarà situat entre els carrers Sancho d'Àvila, Tànger, Zamora i Pamplona, al districte de Sant Martí.

..
19/07/2024 - 09:25 h - Esports Ajuntament de Barcelona

L’Ajuntament de Barcelona ha presentat el projecte del Pavelló Glòries-Meridiana Sud, un triple pavelló poliesportiu amb coberta verda, que estarà situat entre els carrers Sancho d’Àvila, Tànger, Zamora i Pamplona, al districte de Sant Martí.

Aquest dijous, al Consell del barri del Parc i la Llacuna del Poblenou, s’han exposat les principals característiques del projecte, que comptarà amb un pressupost de 13,5 milions d’euros i estarà finalitzat el 2027. El poliesportiu s’integrarà a la parcel·la de manera soterrada, amb una coberta verda que naturalitzarà l’espai, augmentant la biodiversitat i el confort climàtic.

L’edifici es dividirà en tres nivells: un primer d’accés, un segon per al públic amb vestíbul i grades, i un tercer per a esportistes amb vestidors i pistes. A més, el projecte incorpora mesures d’eficiència energètica, utilitzant la xarxa urbana Districlima per a la climatització.

Aquest nou equipament s’alinea amb els objectius del Compromís de Glòries per millorar l’oferta esportiva i els espais verds de la ciutat, assegurant la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient.